Svårt att få lån med betalningsanmärkningar?

Få lån trots betalningsanmärkning – är det möjligt?

En betalningsanmärkning gör att  det svårt att få lån med betalningsanmärkning. Har man en betalningsanmärkning så kan det bli svårt att få låna pengar av de svenska storbankerna. I de flesta fallen blir det nästan omöjligt att ta lån eller handla på kredit. Ifall du har svårt att få låna pengar med betalningsanmärkningar så kanske du har nytta av denna information.

Ta lån med betalningsanmärkningar

Det är möjligt att ta lån med betalningsanmärkning, men majoriteten av de stora bankerna i Sverige nekar lån till personer med betalningsanmärkningar. I princip är säger bankerna blankt nej till de personer som vill låna pengar trots betalningsanmärkning.

Självklart så finns det andra banker och kreditgivare som erbjuder en möjlighet att lån med betalningsanmärkning. Dessa kreditgivare erbjuder en möjlighet att låna pengar trots att man har betalningsanmärkning.

Funderar du på att låna pengar trots betalningsanmärkning så ska du tänka dig för och vara extra försiktig så du inte drar på dig ytterligare skulder ifall du redan har betalningsanmärkningar.

Betalningsanmärkningar bör ses som en varningssignal och ta betalningsanmärkningen på allvar och fundera igenom ifall du ska dra på dig ytterligare lån med tanke på att din ekonomiska situation redan är ansträngd.

Tyvärr kan man inte låna några större belopp med betalningsanmärkningar utan säkerhet. De lån man har att välja mellan ifall saknar säkerhet och har betalningsanmärkningar är oftast mindre lån och snabblån såsom smslån.

Ta lån med betalningsanmärkningar och utan inkomst

Att ta ett smslån när du har en betalningsanmärkning innebär en extra stor risk för din ekonomi. En del banker erbjuder även större blancolån trots din betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden. Stora varningsklockan bör lysa nu!

När det är svårt att få lån med betalningsanmärkningar

Om du måste låna pengar trots betalningsanmärkningar så rekommenderar vi att du provar att ansöka om lån hos din vanliga bank först för se ifall det är möjligt att banken kanske kan göra ett undantas om du lyckas visa att du att har en god betalningsförmåga trots att du har en gammal betalningsanmärkning.