Lendo lån

Lendo lån

För dig som letar efter lendo lån!

Om du tidigare har dragit på dig en betalningsanmärkning eller två så är det inte alltid lätt att hitta en långivare som faktiskt kommer ge dig en chans. När man väl har en betalningsanmärkning eller en skuld hos Kronofogden så är det nästan alltid omöjligt att bli beviljad ett lån hos en traditionell långivare. De större företagen som erbjuder lån till sina kunder, till exempel storbanker, tycker nästan alltid att det är en för stor risk att låna ut pengar till någon med betalningsanmärkningar och därför bestämmer de sig för att automatiskt säga nej till dem som har en betalningsanmärkning eller två.

 

Lendo lån för dig med betalningsanmärkning

Men om du bestämmer dig för att låna pengar med betalningsanmärkningar så finns det såklart andra alternativ än storbanker. Du kan till exempel bestämma dig för att ta hjälp av Lendo, ett företag som hjälper dig att hitta precis rätt långivare för dig. Genom att ansöka om ett Lendo lån så kommer du snabbt och enkelt kunna hitta den långivare som passar dig men Lendo kommer att göra allt jobb åt dig. Om du bestämmer dig för att ansöka om ett lån via Lendo så kommer de att hitta de banker eller kreditinstitut som matchar dina behov och eftersom du bara skickar in en ansökan så kommer du också bara gå igenom en kreditupplysning även om du får flera alternativ att välja mellan.

Hur man lånar hos lendo

 

Hur det fungerar att låna pengar hos Lendo

Till skillnad från många andra företag så kommer Lendo inte automatiskt att säga nej till dig som vill låna pengar med betalningsanmärkningar. Även om du inte har möjlighet att låna upp till 350 000 kronor som Lendos kunder utan betalningsanmärkningar så har du ändå chansen att ansöka om ett lån på upp till 100 000 kronor, vilket är betydligt mer än vad de flesta långivare kan erbjuda någon med betalningsanmärkningar. Men för att kunna ansöka om ett Lendo lån när du har betalningsanmärkningar så måste du också uppfylla företagets krav vilket är att du ska ha en årsinkomst på minst 120 000 kronor, ha fyllt 18 år, varit folkbokförd i Sverige under minst ett år och du ska också ha varit skuldfri hos Kronofogden under det senaste halvåret.

 

Låna pengar hos Lendo

När du bestämmer dig för att låna pengar med betalningsanmärkningar hos Lendo så behöver du inte oroa dig för extra avgifter då det alltid är helt gratis att ansöka om ett lån hos detta företag. Allt du behöver göra är att fylla i ett väldigt enkelt formulär på deras hemsida för att sedan vänta på ditt svar. Om du väljer att använda dig av Lendo så har du möjlighet att bli ihop parad med någon av de femton kreditinstitut och banker som företaget samarbetar med. Självklart så kommer inte alla dessa banker acceptera dig med en betalningsanmärkning eller två men med Lendos hjälp så kommer du snabbt och enkelt att hitta den långivare som passar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.